nieuws

Jarig TenBa geeft korting tijdens Bakkersvak

Marktberichten

Adviesbureau TenBa BV uit Wageningen viert zijn tienjarig bestaan voor de bakkerijbranche. Het bureau heeft sindsdien ruim 400 bakkerij-ontwerpen op zijn naam staan.

Jarig TenBa geeft korting tijdens Bakkersvak

Het jubileum wordt gevierd met diverse activiteiten. Een daarvan is de korting die wordt gegeven bij opdrachten die tijdens de Bakkersvak 2016 in Rosmalen aan TenBa worden verstrekt. Een klant ontvangt direct 10 procent korting bij een opdracht die op de beurs wordt gesloten voor een taxatie, indelingsplan of bakkerij-advies.

Binnen- en buitenland

In het tienjarig bestaan voor de bakkerijbranche hebben ruim duizend bakkerijen gebruik gemaakt van de diensten van TenBa. Het bureau heeft zich sinds de start op 7 februari 2006 ontwikkeld tot een volwaardig taxatie- en adviesbureau voor de ambachtelijke én industriële brood- en banketbakkerij.

TenBa begeeft zich ook op de internationale markt. Op verzoek van buitenlandse bakkerijen zijn diverse projecten ontwikkeld en uitgevoerd in Rusland, Malta, Oekraïne en Polen. Ook dit jaar lopen de aanvragen uit het buitenland door. Nederland en België blijven voor TenBa nog steeds de belangrijkste markten.

Historie

TenBa heeft een historie die terugvoert tot aan de Nederlandse Bakkerij Stichting (NBS), destijds gevestigd in Den Haag. Binnen de NBS was een technische afdeling waar technische adviseurs brood- en banketbakkerijen adviseerden over wet- en regelgeving, routing, lay-out en bakkerijtechniek. In 1996 is de NBS opgegaan in het huidige Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen. In 2006 is TenBa ontstaan uit de verzelfstandiging van de betreffende afdeling naar een eigen organisatie door een management buy-out.

2016

TenBa bestaat inmiddels uit een organisatie met vier eigen medewerkers, waarbij op dit moment uitbreiding gezocht wordt met bakkerij adviseurs en een AutoCad-tekenaar. TenBa heeft de beschikking over drie Gecertificeerde RegisterTaxateurs Bakkerij-inventarissen.

Het bureau heeft twee dochterondernemingen: De BakkerijArchitect en 3W Makelaars. Deze bedrijven opereren zelfstandig vanuit hun kantoren in respectievelijk IJsselstein en Leusden. Door deze samenwerking staat er dagelijks een team van zeven personen klaar voor alle binnen- en buitenlandse projecten.

 

 

 

Reageer op dit artikel