nieuws

Beko wil grenzeloos inspireren op Bakkersvak

Marktberichten

Beko wil grenzeloos inspireren op Bakkersvak
Impressie van de stand van Beko op BakkersVak.

Beko als totaalpartner in business voor de bakkerij ontbreekt niet op de jubilerende Bakkersvak, die op 6 en 7 maart in Rosmalen plaatsvindt. Dit jaar is het thema in de diverse Beko-stands ‘grenzeloze inspiratie’.

In tegenstelling tot andere jaren, verschijnt in 2016 geen Beko-beurskrant voor de Bakkersvak. De vijf Beko-bedrijven laten niettemin het nieuwste van het nieuwste zien op het gebied van grondstoffen, verpakkingen, bakkerijmachines, bakkerijgereedschappen en promotie, met de daarbij horende adviezen en beleving. Thema daarbij is: grenzeloze inspiratie.

In stand C1013 demonstreert Michel Schröder (baktechnisch adviseur en lid van het Boulangerie Team) twee gevulde broodsoorten die gemaakt worden met meel en bloem van Minoterie Girardeau. Hij laat zien dat vullingen het verschil kunnen maken en laat proeven dat allerlei smaken en ingrediënten in brood gecombineerd kunnen worden.

Beko Verpakkingen (stand C1020)

Beko Verpakkingen heeft uiteenlopende verpakkingen voor de brood- en banketbakkerij. Met ruim dertig jaar ervaring ligt de kracht in de combinatie van conceptontwikkeling tot en met levering van kwaliteitsverpakkingen. Op de Bakkersvak laat Beko onder meer Paasverpakkingen zien en alternatieven voor de plastic tas.

Beko Advies (stand C1022)

Beko Advies, het full-service adviesbureau met een eigen reclamebureau, is eveneens te vinden op de Bakkersvak. De adviseurs geven uitleg over bedrijfseconomische, bedrijfskundige, vaktechnische en commerciële adviezen. Tijdens de Bakkersvak presenteert Beko Advies onder meer het Reclamebureau. Onder het motto Spice up your Promo kunnen beursbezoekers zich laten informeren over promotionele items en commerciële acties.

 Stolp International (stand B1019)

Stolp International is importeur van gedroogde zuidvruchten, blikvruchten, noten en zaden. Deze tak heeft kennis van oogsten, wereldmarkten en specifieke voor de bakkerij geschikte producten. Op de beurs zet Stolp International in op de nieuwe verpakkingen van het eigen merk Sunpearl en wordt uitleg gegeven over de verschillen tussen (verschillende typen) krenten en rozijnen en het productieproces. 

Beko Nederland (Stand B1023)

Beko Nederland bundelt in zijn groothandelsfunctie de inkoopbehoeften van honderden klanten. Op die manier worden gunstige afspraken gemaakt met leveranciers. Tijdens Bakkersvak presenteert deze tak Beko huysmerk® Gran Reserva, hoogwaardige Franse producten en introduceert Fruitlife.

Beko Techniek Machines (stand C1013)

Beko Bakkerij Techniek richt zich op de beurs op drie onderdelen: koelen & vriezen, snijden & inpakken en bakken. Onder meer zijn te zien de nieuwe generatie remrijskast, de 3 deurs-luikenkast, en diverse automatische en halfautomatische slicers. Ook de BekoStone stenenvloeroven met speciale inschietwagen en de Wiesheu Etagebakoven type 4-68 M wordt getoond.

Beko Bakkerij Techniek biedt een breed assortiment bakkerijgereedschappen, van afvalcontainers, bedrijfskleding tot stekers, schoonmaakattributen en zakkensluiters.

Beko Techniek Gereedschap (stand E1017)

Beko Bakkerij Techniek biedt platenwagens en bakplaten,  diverse bakkerijgereedschappen,  het hele assortiment hygiëne-artikelen, schrob-/zuigmachines, een zakkenblazer en inpaktafel.

Beko Techniek partnerstand (D1021)

Samen met  Hobart en Bear exposeert Beko Techniek inpakmachines en planeetmengers.

Reageer op dit artikel