nieuws

Inbak stelt inkoopprofessional Ineke Verschuuren aan

Marktberichten

Ineke Verschuuren treedt per 1 februari in dienst bij Inbak ‘All into Food’ in Sneek. In haar functie is Verschuuren verantwoordelijk voor de inkoopgroepen grondstoffen en verpakkingen en account-verantwoordelijk voor diverse klanten.

Inbak stelt inkoopprofessional Ineke Verschuuren aan
Ineke Verschuuren treedt per 1 februari aan bij Inbak. Foto: Inbak

De afgelopen 10 jaar was Verschuuren werkzaam bij Rafti B.V. waarvan de laatste 5 jaar als Purchasing Manager. 

‘Met de komst van Ineke verwelkomen wij wederom een inkoopprofessional uit de food-industry en versterkt Inbak het fundament van de inkooporganisatie’, aldus Wietse Nieuwenhuis, eigenaar en founding partner van Inbak.

Als marktleider kijkt Inbak continu hoe de diverse inkoopgroepen beter kunnen inkopen en onnodige kosten uit de keten kunnen halen.

Inbak B.V. is onderdeel van de Triple i Sourcing Group en zusterbedrijf van de bedrijven Indusource en Indupay. Het bedrijf is een onafhankelijk inkoopplatform voor producenten in de foodindustrie, waaronder diverse bakkerijen.

Reageer op dit artikel