nieuws

Royal Steensma neemt Decora Food Products over

Marktberichten

Royal Steensma neemt Decora Food Products over
Royal Steensma

Royal Steensma neemt met terugwerkende kracht (per 1 januari 2015) Decora bakkerij-en ijsgrondstoffen te Elst over. Door de overname breidt de organisatie haar assortiment verder uit met kwalitatief hoogwaardige producten zoals aanzetsels, Victoria amandelbeslag, biologische (glutenvrije) ontbijtgranen, noten- en zadenmixen.

De overname past in de strategie van Royal Steensma B.V. om verder uit te breiden naar een totaalleverancier met hoogwaardige kwaliteitsgrondstoffen voor de bakkerijbranche. Daarnaast biedt het pakket met grondstoffen voor de ijsbranche een prima aanvulling op het huidige assortiment van Royal Steensma en haar afzetmarkten.

Biologische producten

Het productarsenaal van Decora Food Products bevat een significant aandeel biologische producten, waarmee Royal Steensma verder kan inspelen op de wens van veel van haar klanten en de maatschappelijke trend naar gezondere en meer verantwoorde grondstoffen. Het feit dat er vanaf heden in huis ingrediënten geroosterd kunnen worden biedt vele nieuwe toepassingsmogelijkheden voor reeds bestaande producten zoals marsepein en amandelspijs, waarin Royal Steensma B.V. marktleider is. Dit staat garant voor vele jaren van nieuwe inspiratie en innovatie voor bakkend Nederland.

Reageer op dit artikel