nieuws

Ireks introduceert 50-procentmix Rex Chia

Marktberichten

Ireks introduceert 50-procentmix Rex Chia
Ireks

Ireks introduceert een nieuw en trendy superbrood gemaakt met het product Rex Chia, een 50-procentmix die rijk gevuld is met zaden.

‘Producten gemaakt met Rex Chia hebben een grove en spekkige kruim, een krokante bite en een heerlijk aroma’, aldus Ireks. ‘Chiabatta is een bij voorkeur op de vloer gebakken brood, met chiazaden, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad. De combinatie van deze ingrediënten geeft het brood een verrassende smaak met een krokante bite.’

Dagelijks brood

Naast Chiabatta kunnen bakkers hun klanten ook een dagelijks brood aanbieden gemaakt met Rex Chia, de Chiapan. Ireks: ‘Een vierkante broodvariant, makkelijk te beleggen met alle goede eigenschappen van het product Rex Chia.’

Introductieactie

Rex Chia (artikelnummer 9033909) wordt geleverd in zakken van 12,5 kilo. De prijs bedraagt €2,66 per kilo. Ter introductie heeft Ireks een actie met promotiemateriaal zoals, toonbankkaarten, posters en een banderol met belegtip aan de binnenzijde, evenals een grondstofpremiumactie.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de baktechnisch adviseur van Ireks of een e-mail sturen naar marketing@ireks.nl.

Reageer op dit artikel