nieuws

Smilde Bakery nieuwe partner voor Backer & Co

Marktberichten

Smilde Bakery nieuwe partner voor Backer & Co

Smilde Bakery is sinds 1 november partner van het Ambachtelijk thuisbakconcept Backer & Co.

Met producten zoals korstschelpen, hoorntjes en schuimplakjes, zullen er halffabrikaten beschikbaar komen die men thuis niet direct zelf wil of kan maken maar wel wil gebruiken voor het vullen en afwerken van gelegenheidsproducten.


Na Steensma/Damco, Dobla en Vipam is Smilde Bakery de vierde producent die actief het concept ambachtelijk thuisbakken voor de bakkerij in Nederland gaat ondersteunen. Doel is de ambachtelijke bakkerij te laten meeprofiteren van het thuisbakken en daarmee klanten richting de winkel te trekken voor advies, producten en parallelverkoop. In november is de eerste winkel met het Backer & Co concept van start gegaan; Echte Bakker Veltmaat in Wijchen.

Reageer op dit artikel