nieuws

Open dagen bij Vipam

Marktberichten

Open dagen bij Vipam

Vipam houdt haar jaarlijkse Open Najaarsdagen op 10 en 11 september. Vipam opent dan haar deuren en presenteert nieuwe ideeën en producten voor het najaar, Sint en Kerst.

Tevens zullen er demonstraties verzorgd worden door Verstegen, Kessko en zijn er aantal gastbedrijven zoals Havelaar, Peureux/Premium Gastronomie en Procema. Belangstellenden kunnen zich daarnaast inschrijven voor de marsepeinworkshops die Vipam in samenwerking met Kessko organiseert. Vipam is ook te vinden op de najaarsbijeenkomsten van Beko in Lelystad en Hilvarenbeek alsmede de Civoba dag in Schiedam.

Van 12 uur tot 19 uur is iedereen op 10 en 11 september welkom aan de Poppenbouwing 26a te Geldermalsen. Voor meer informatie over onderstaand bericht kan contact worden opgenomen met Vipam International BV, 0345565670, info@vipam.nl, Poppenbouwing 26a, contactpersoon Martijn Stoekenbroek.

 

Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel