nieuws

Coördinator Bakkerijgereedschap Beko Bakkerij Techniek

Marktberichten

Coördinator Bakkerijgereedschap Beko Bakkerij Techniek
Joost Schellingerhout Foto: Beko

Joost Schellingerhout treedt per 1 september in dienst bij Beko Bakkerij Techniek in Wijchen. Hij gaat de functie Coördinator Bakkerijgereedschap vervullen.

Naast de dagelijkse leiding en coördinatie van de afdeling Bakkerijgereedschap gaat hij zich bezighouden met in- en verkoopbeleid, uitbreiding van het assortiment en de exploitatie van de webshop www.bakkerijgereedschap.nl.

Ruime ervaring

Schellingerhout heeft ruime ervaring in het bakkersvak. Hij is opgegroeid in een bakkersfamilie en heeft bij diverse brood- en banketbakkerijen gewerkt. Ooks heeft hij diverse MBO-bakkerijopleidingen afgerond en volgt hij momenteel de opleiding HBO Bedrijfskunde.

Reageer op dit artikel