nieuws

Paardekooper Van der Windt presenteert Qleaniq

Marktberichten

Paardekooper Van der Windt presenteert Qleaniq

Paardekooper Van der Windt Group presenteert Qleaniq voor een hygiënische inrichting van functionele bedrijfsruimtes en werkplekken. Het gaat om een totaalconcept voor horeca, retail (non-)food industrie en kantoor.

Qleaniq staat voor een opvallend schone uitstraling. Opvallend, dankzij de sfeervolle inrichting, waarbij beleving bij de gebruiker centraal staat. Schoon, dankzij een ruim aanbod professionele hygiëneoplossingen.

Met Qleaniq biedt Paardekooper Van der Windt Group een totaalconcept voor horeca, retail (non) food industrie en kantoor. Qleaniq omvat een uitgebreid assortiment hygiëneartikelen, waaronder handdoekjes, toiletpapier, poetspapier en dispensers. Daarnaast verzorgt het bedrijf de complete inrichting van functionele ruimte(s), tot en met het toilet aan toe. Van ontwerp tot installatie en communicatie richting de gebruiker.

Hygiëne wordt volgens het bedrijf grotendeels bepaald door gedrag. ‘De functionele ruimte wordt voorzien van de juiste sfeer en boodschap, waarmee schoon en veilig gedrag wordt gestimuleerd’, zo luidt het concept.

Reageer op dit artikel