nieuws

Paardekoper introduceert nieuwe verpakkingslijn Ovenheerlijk

Marktberichten

Paardekoper introduceert nieuwe verpakkingslijn Ovenheerlijk

Paardekooper introduceert nieuwe, consistente verpakkingen speciaal voor de ambachtelijke bakker: het Ovenheerlijk verpakkingsconcept.

Het is speciaal ontwikkeld voor de ambachtelijke bakkerij en heeft als belangrijkste ingrediënten eenheid, authenticiteit, ambachtelijkheid en puurheid. Met Ovenheerlijk biedt Paardekooper de ambachtelijke bakker een onderscheidend verpakkingsconcept.

Patrick Zevenbergen, Marketing Manager, zegt: ‘Voor de bakkerijsector bestaan diverse standaard verpakkingen, doorgaans neutraal qua uitstraling en verschillend in vormgeving en materiaalgebruik. Voor Paardekooper de reden om een opvallende, consistente verpakkingslijn te ontwikkelen. Ovenheerlijk biedt onder meer gebaksdozen, broodzakken, koek- en bonbondoosjes en een unieke gebaksdoosdrager.’

Beleving van vroeger

De ambachtelijke beleving van vroeger is terug te vinden in deze verpakkingslijn die wel gemaakt is volgens de moderne standaarden. ‘Traditioneel en tegelijkertijd vooruitstrevend, dat is Ovenheerlijk’, aldus Zevenbergen. ‘De Ovenheerlijk verpakkingslijn speelt in op deze consumententrend. Het authentieke dessin, waarbij de sfeer van passievolle bereiding en versheid tot uitdrukking komt, past bovendien uitstekend bij de gezellige sfeer van de ambachtelijke bakkerij. De consument wordt verrast met een bijzondere presentatie.’

Letter B

De Ovenheerlijk verpakkingen zijn herkenbaar aan de verzegeling met de letter ‘B’. Naast een goede presentatie is vanzelfsprekend ook rekening gehouden met hygiëne en voedselveiligheid. De verpakkingen zijn ‘Food Approved’ en FSC gecertificeerd.

Als aanvulling op de Ovenheerlijk verpakkingslijn heeft Paardekooper eveneens social media-tools ontwikkeld. De ambachtelijke bakker kan op de speciale Ovenheerlijk Facebook pagina en de Ovenheerlijk Pinterest pagina eenvoudig meer (naams)bekendheid genereren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van recepten, nieuws en acties. Paardekooper heeft daarvoor de eerste stappen gezet. De ambachtelijke bakker kan er direct zelf mee aan de slag.

Reageer op dit artikel