nieuws

Nieuwe karamels van Buisman Ingredients

Marktberichten

Nieuwe karamels van Buisman Ingredients

Naast de traditionele gekarameliseerde suikers en karamels heeft Buisman Ingredients het assortiment uitgebreid met roomkaramels en aromatische karamels.

De roomkaramels en aromatische karamels zijn zoete pasta’s en stropen, geschikt voor heel veel verschillende toepassingen. Voor beide producten wordt het al oude karamelisatieproces gebruikt om tot een optimale smaakontwikkeling te komen.

De roomkaramel wordt verrijkt met boter en eventueel condensmelk. Het resultaat is een heerlijke vulling met een toffee-achtige karamel smaak. Roomkaramel is verkrijgbaar in diverse smaken, texturen en ook bakstabiel. Het wordt succesvol ingezet als vulling in koek, taart, ijs, zoetwaren en praline.

De aromatische karamel is een stroop, variërend in smaak van sterk zoet naar licht zoet en bitter. Deze kan heel goed gemengd worden door ijs, onderdeel zijn van een toetje of gebruikt worden in een bakkerij product. Meer informatie: www.buismaningredients.com

Reageer op dit artikel