nieuws

FunCakes lanceert twee nieuwe bakmixen

Marktberichten

FunCakes lanceert twee nieuwe bakmixen

Het assortiment bakmixen van FunCakes is uitgebreid. Nadat begin november de mix voor Gingerbread verschenen is, zijn per eind november ook de mix voor Carrot Cake en de mix voor Red Velvet verkrijgbaar.

De nieuwe varianten zijn mede bepaald op basis van de grote marktvraag. In eerste instantie zijn de mixen alleen in 500 gram verpakking verkrijgbaar. De etiketten zijn voorzien van teksten in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Behalve de nieuwe mixen, zijn de volgende FunCakes mixen verkrijgbaar: Biscuit, Cupcakes, Suikerbakkerspoeder, Banketbakkersroom, Royal Icing, Amandel Wonder Cake, Stroopwafelcake, Cookies, Muffins, Chocoladebiscuit, Brownies, Botercrème en Chocolade Muffins. De FunCakes mixen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal webshops, winkelketens en groothandels in binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel