nieuws

Beko Bakkerij Techniek introduceert Magnacool

Marktberichten

Beko Bakkerij Techniek introduceert Magnacool

Beko Bakkerij Techniek het exclusieve recht verworven voor de advisering in en verkoop van Magnacool, een koelsysteem voor afgebakken producten met veel voordelen.

Beko Bakkerij Techniek het exclusieve recht verworven voor de advisering in en verkoop van Magnacool, een koelsysteem voor afgebakken producten met veel voordelen.

De voordelen zijn onder meer: kortere afkoeltijden, een betere kwaliteit en houdbaarheid van het eindproduct en het maakt een snellere verwerking mogelijk. De Magnacool heeft geen koelmotor, dus energiezuinig.

De Magnacool type 2800 is geschikt om gelijktijdig vier ovenkarren met plaatafmeting 60/80 cm te koelen. De Magnacool is speciaal ontworpen om snel te kunnen koelen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het eindproduct. De kwaliteit wordt er beter van, aldus Beko Bakkerij Techniek.

 

Reageer op dit artikel