nieuws

Nieuwe verkoopadviseurs Beko Bakkerij Techniek

Marktberichten

Nieuwe verkoopadviseurs Beko Bakkerij Techniek

WIJCHEN – Beko Bakkerij Techniek heeft twee nieuwe verkoopadviseurs aangenomen. Roland Bongers is per 1 oktober aangetreden en Laurien Flohil per 1 december.

WIJCHEN – Beko Bakkerij Techniek heeft twee nieuwe verkoopadviseurs aangenomen. Roland Bongers is per 1 oktober aangetreden en Laurien Flohil (foto) per 1 december.

Laurien Flohil is per 1 december werkzaam in rayon West-Nederland. Zij heeft een bakkerijopleiding afgerond aan de Vakschool Wageningen, jarenlange ervaring opgedaan bij diverse bakkerijen en is de laatste jaren werkzaam geweest als verkoopadviseur bij een bedrijf voor bakkerijsoftware. Laurien Flohil is bereikbaar voor klanten uit rayon West-Nederland op telefoonnummer 06-30446209. Marc Meuwis, voorheen verantwoordelijk voor rayon West-Nederland, heeft zijn werkgebied verplaatst naar rayon Zuid-Nederland.
 

Roland Bongers (foto) is per 1 oktober werkzaam in rayon Midden-Nederland. Hij heeft een ruime commerciële ervaring verkregen door werkzaamheden als zelfstandig ondernemer en accountmanager frituurinstallaties voor de fastfood-, snack-, en cafetariabranche. Roland Bongers is bereikbaar voor klanten uit rayon Midden-Nederland op telefoonnummer 06-10908405. Erik Tijhof, voorheen verantwoordelijk voor rayon Midden-Nederland, heeft zijn werkgebied verplaatst naar rayon Noord-Nederland.

 

Reageer op dit artikel