nieuws

Samenwerking KTBA en ORBAK in specificatiebeheer

Marktberichten

Op de Bakkerij Dagen introduceren KTBA Kwaliteitzorg en Orbak Automatisering een unieke samenwerking op gebied van specificatiebeheer.

Op de Bakkerij Dagen introduceren KTBA Kwaliteitzorg en Orbak Automatisering een unieke samenwerking op gebied van specificatiebeheer. Jeroen Sleenhoff, operationeel directeur van KTBA: ‘Door onze samenwerking zullen de deelnemende bakkerijen geen problemen krijgen met de lastige etiketteringregels. Orbak Automatisering levert met ORBAK2 een perfect programma voor efficiënt specificatiebeheer. KTBA zorgt dat de juiste gegevens worden ingevoerd en dat de etiketten volgens de nieuwste wetgeving worden opgesteld. Bakkers worden hierdoor tegen lage kosten professioneel ondersteund.’
Orbak Automatisering levert software voor automatische orderverwerking, productieaansturing, managementinformatie, facturering en etikettering. KTBA Kwaliteitszorg is een managementbureau op het gebied van kwaliteitszorg en voedselveiligheid en is ondermeer gespecialiseerd in de complexe wetgeving omtrent het etiketteren van bakkerijproducten.
 

Reageer op dit artikel