nieuws

Dossche Mills en Marti-IT gaan samenwerken

Marktberichten

Dossche Mills en Marti-IT gaan samenwerken

KWINTSHEUL – Dossche Mills en Marti-IT gaan samenwerken.

KWINTSHEUL – Dossche Mills en Marti-IT gaan samenwerken.

Zo raadt Dossche Mills haar bakkerijcontacten aan om software van Marti-IT te gebruiken. De motivatie hiervoor: ‘Goede automatisering wordt steeds belangrijker binnen een bakkerij en we zijn ervan overtuigd dat de software van Marti-IT de middelen biedt een bakker meer inzicht te geven in zijn organisatie, zodat wij hen nog beter kunnen ondersteunen’ aldus Jan Buyck van Dossche Mills.
 
Bakkerijkennis
Marc Verkade van Marti-IT: ‘Door de samenwerking met Dossche Mills kunnen wij onze bakkerijkennis verder verbreden en worden we door de vertegenwoordigers van Dossche Mills nog beter op de hoogte gehouden wat er bij de bakkers speelt’.
Voor meer informatie: Marti-IT, Kwintsheul, tel. 0174-638690. www.marti-it.nl.

Reageer op dit artikel