nieuws

Nieuwe accountmanager bij Topbakkers

Marktberichten

Nieuwe accountmanager bij Topbakkers

Max van der Zijden -29 jaar- is aangesteld als de nieuwe accountmanager voor Zuid-Holland en Zeeland bij Topbakkers.

Max van der Zijden -29 jaar- is aangesteld als de nieuwe accountmanager voor Zuid-Holland en Zeeland bij Topbakkers.

 
Door de enorme jaarlijkse groei van de organisatie van de Topbakkers is het personeelsbestand Om de (potentiële) relaties en de aangesloten Topbakkers beter te kunnen ondersteunen treedt per 1 februari 2007 Max van der Zijden in dienst bij dit bedrijf. 
Van der Zijden is geen onbekende in de bakkerswereld. Na het volgen van de Vakschool Wageningen is Van der Zijden zo’n 10 jaar werkzaam geweest als bedrijfsleider in het familiebedrijf Van der Zijden. Hij spreekt de bakkerstaal en is met zijn ervaring in de retail en cateringmarkt een aanwinst voor het team. Het aantal accountmanagers bij Topbakkers  komt hiermee op vijf.
 

Reageer op dit artikel