artikel

Royal Smilde doopt Van de Leur om tot Pruvé

Marktberichten

Gezondheid, plantaardig eten, maar ook extreme guilty pleasures en heerlijke nieuwe smaken, die over komen vliegen vanuit de hele wereld. Tijdens de Bakkersvak 2019 laat Pruvé ambachtelijke bakkers zien hoe zij met deze trends mee kunnen gaan en er het beste uit kunnen halen.

Royal Smilde doopt Van de Leur om tot Pruvé
Lemon creamsnack

Royal Smilde Bakery grijpt tijdens Bakkersvak de kans om voor het eerst als één merk zichtbaar te zijn. Vanaf dat moment vallen alle producten van Van de Leur namelijk onder de paraplu van Pruvé. Drie jaar na de overname van het Friese bedrijf heeft Royal Smilde Bakery besloten om de twee merken samen te voegen en verder te gaan als Pruvé. Assortimenten worden samengevoegd en er komt een eenduidige communicatie richting de markt.

Plantaardig

Het aantal vega- en flexitariërs in Nederland en wereldwijd steeds meer toe. Al een aantal jaren speelt Pruvé hierop in met een assortiment vegetarische broodjes. Tijdens de Bakkersvak wordt er nog een product aan de vegetarische familie toegevoegd, maar dit keer gaat Pruvé een stapje verder. De nieuwe hartige snack is namelijk niet alleen vega, maar ook vegan. En dat zonder onder te doen aan de vergelijkbare snackvariant, waarin wel vlees zit.

Crazy creamhorn

Verder laat Pruvé een aantal nieuwe zoete snacks proeven: het Appelovaaltje en de nieuwe Lemon Creamsnack. Snacks die lekker zijn, maar ook inspelen op de vraag naar kleinere porties. Daarnaast is ook een nieuwe variant op de roomhoorn te zien. De traditionele roomhoorn is al jaren één van de populairste producten binnen Royal Smilde Bakery, maar is nu in een nieuw jasje stoken. Deze Crazy Creamhorn is dé ultieme guilty pleasure.

Standnummer B116.

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel