artikel

Primus broodlabels met eigen logo

Marktberichten 657

Bij de stand van Primus.Direct, de webshop van ouwelfabrikant Primus, liggen samplesetjes broodlabels met eigen logo klaar. ‘De gepersonaliseerde broodlabels, die je normaal gesproken met de editor eenvoudig zelf ontwerpt in de webshop, zijn uitermate geschikt als middel voor edible branding’, vertelt commercieel directeur Wouter Smits.

Primus broodlabels met eigen logo

‘Tijdens de beurs vertellen we graag meer over de mogelijkheden van gepersonaliseerde broodlabels. Ook kunnen we een logo uploaden in een interactieve video. Dan ziet men direct hoe een schap vol broden met dat logo eruitziet.’ Smits vertelt dat het assortiment standaard broodlabels is uitgebreid. ‘Marktonderzoek leverde input voor vijf nieuwe varianten, waaronder een oerbrood label.‘ Belangstellenden kunnen hun logo mailen naar service@primus.direct. Vervolgens ligt er tijdens de beurs een samplesetje klaar.

Standnummer D151

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel