artikel

Nieuwe Winterhalter voorlader vaatwas- en gereedschappenwasmachines

Marktberichten

Vaatwasspecialist Winterhalter toont tijdens de Bakkersvak een nieuw personeelslid in de spoelkeuken met de gereedschappenwasmachines uit de UF-serie. Deze machine biedt uitstekende wasresultaten, heeft een ergonomisch design en haalt het maximale uit zichzelf. Een andere noviteit, die tijdens de beurs te zien is, is de nieuwe voorlader vaatwasmachines uit de UC-serie 2018.

Nieuwe Winterhalter voorlader vaatwas- en gereedschappenwasmachines

De productontwikkelaars van Winterhalter hebben de opdracht gekregen zich te verdiepen in bakkerijen. De gereedschappenwasmachines uit de UF-serie bieden op maat gemaakte wasprogramma’s, afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling op het serviesgoed. Met het inweekmiddel op Enzymbasis kunnen gebruikers besparen op handmatig voorwassen. Tijdens het inweekproces wordt ingedroogde vervuiling aangepakt met een innovatieve enzymen. Dit middel weekt hardnekkige resten los voorafgaand aan de eigenlijke wasbeurt.

Energieterugwinning

De gereedschappenmachines bieden ook het gepatenteerde warmteterugwinning. Dit systeem gebruikt, middels een warmtewisselaar, stoom uit de machine om het koude toevoerwater voor te verwarmen voor de volgende wasbeurt. De gereedschappenwasmachine kan gekoppeld worden met de applicatie Connected wash. Deze app biedt een snel overzicht van de status en alle belangrijke gegevens van uw machine. Met eenvoudige kleurcodering is de status van de machine te zien. Daarnaast biedt de app onder meer de mogelijkheid operationele kosten te verlagen.

Voorlader vaatwasmachine

Met de nieuwe generatie UC-serie 2018 belooft Winterhalter perfecte wasresultaten, een intuïtieve en comfortabele bediening en absolute veiligheid en betrouwbaarheid bij het gebruik. Het basisconcept van de UC heeft zich al vele jaren bewezen en de serie zo succesvol gemaakt: een machinetechnologie voor vier verschillende toepassingen. Klanten ontvangen hun UC exact toegesneden op hun specifieke eisen als glazenwasmachine, vaatwasmachine, bestekwasmachine of bistrovaatwasmachine in telkens vier formaten.

De nieuwe UC-serie is nog zuiniger in het gebruik: het stromingsgeoptimaliseerde wasveld met nieuwe sproeiergeometrie verlaagt het waterverbruik vergeleken met het voorgaande model met tot 25 procent. Daardoor worden tegelijkertijd minder stroom en reinigingsmiddelen gebruikt. Naast de bewezen eenknopsbediening beschikt de UC over een intelligent touchscreen. Zelfverklarende pictogrammen en een taalneutrale interface maken het display bijzonder gebruiksvriendelijk.

Standnummer C117

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel