artikel

Heuft wijst op voordelen van thermische olie gevoede ovens

Marktberichten

De vraag vanuit de markt naar thermische olie gevoede ovens is fors stijgende. Het bakken met thermische olie-installaties leidt tot besparingen, die oplopen tot 40 procent vergeleken met de traditionele gasgestookte ovens. Heuft speelt hierop in met de statische VTR wagenoven en de VTT rotatieoven, die te zien zijn op de stand EverBake Heuft.

Heuft wijst op voordelen van thermische olie gevoede ovens

De VTT rotatieoven is sinds 2018 op de markt en is beschikbaar voor de wagenmaten 800 x 600 en 1000 x 800 mm, zowel voor één wagen per oven als voor twee wagens per oven. Heuft is volledig voorbereid op de energietransitie. Naast de gasgestookte thermische olieketels zijn er elektrische ketels beschikbaar en binnenkort ook pallet gestookte ketels. Hybride-installaties in combinatie met het Heuft energiemanagementsysteem kunnen tot veel besparingen leiden.

iceCool

iceCool toont de Yukon snelvriezer en de Shopmeister rem-rijskast. Kenmerkend voor deze koel- en vriescellen is het innovatieve karakter en de hoge mate van automatisering. De iceCool machines beschikken standaard over een vier-poorts ethernet switch. Via een pc, tablet of smartphone kunnen de machines op afstand worden bediend. Met de i-Magnet magneetsluitingen blijven deuren nooit meer per ongeluk open staan.

Standnummer G108

EverBake Group zal als exclusief agent voor Heuft en IceCool op haar stand (G110) ook uitgebreid aandacht schenken aan deze producten.

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel