artikel

Gevulde meergranencroissants van Vandemoortele

Marktberichten

Vandemoortele laat belangstellenden kennismaken met gevulde meergranencroissants. Naast de bekende meergranencroissant met roomboter zijn er ook twee varianten met heerlijke, zoetige vullingen. De toppings van verschillende zaden en havermoutvlokken zorgen voor een gezondere uitstraling.

Gevulde meergranencroissants van Vandemoortele

De eerste variant is een voorgerezen meergranencroissant met een vulling van honing en gember. Deze bestaat uit een mix van maan- en bruin lijnzaad, is gevuld met honing en gember, bereid met roomboter. De tweede variant heeft een rood fruit-/ vlierbloessemvulling. De voorgerezen roomboter croissant bevat een mix van maan-, gierst- en bruin lijnzaad en havervlokken en is gevuld met bramen, frambozen, rode bessen, aardbeien en vlierbloesem. De gevulde meergranencroissants zijn verpakt in een kleine doos met 44 stuks, verdeeld over twee zakken. Lekker als lunch, bij de koffie of thee, als tussendoortje of voor onderweg.

Standnummer C123

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel