artikel

Duidelijkheid over pensioen

Marktberichten

Voor vragen over het pensioen zijn belangstellenden van harte welkom op de stand van het Bakkers Pensioenfonds. Hebben uw medewerkers vragen over hun pensioen? Ellen legt het pensioen graag nog duidelijker aan hen uit.

Duidelijkheid over pensioen

Daarnaast lanceert het Bakkers Pensioenfonds een eigen ‘Roadshow’. Deze show trekt op verzoek langs bakkersbedrijven door heel Nederland om de aandacht te vragen voor pensioen. Op Bakkersvak vertelt Ellen wat zij tijdens de Roadshow als pensioenconsulent voor werkgevers kan betekenen. Naast Ellen zijn ook pensioendeskundigen Robert Wubbeling en Petra Holkenborg aanwezig. Medewerkers in de bakkerijsector kunnen bij hen terecht voor een individueel pensioengesprek.

Standnummer D149

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel