artikel

Winterhalter presenteert kleinste vaat- en gereedschappenwasmachine ter wereld

Marktberichten

Winterhalter presenteert kleinste vaat- en gereedschappenwasmachine ter wereld
GS 630, de kleinste vaat- en gereedschappenwasmachine ter wereld Foto: Winterhalter Gastronom GmbH

Winterhalter presenteert op de Bakkersvak de GS 630: de kleinste gereedschappenwasmachine ter wereld. De compacte voorlader levert uitstekende wasresultaten bij Euronorm-korven, bakplaten, GN-containers, dienbladen en vetfilters. Indien nodig kunnen servies en bestek ook in de GS 630 worden gewassen.

De GS 630 voldoet met de talrijke innovatieve oplossingen aan de hoogste eisen en zet nieuwe normen als het gaat om kwaliteit. De machine is eenvoudig te bedienen, biedt hygiëne-veiligheid en zorgt zelfs bij hardnekkig vuil voor perfecte wasresultaten. De gemakkelijke toegankelijkheid voor onderhoud maakt de GS 630 helemaal af.

Winterhalter levert ook korven, waterbehandelings- en reinigingsproducten die passen bij het soort serviesgoed en type vervuiling in bakkerijen.

Hygiëne-veiligheid

Het wassysteem met de boven en onder gemonteerde reverserende wasarmen zorgt voor een maximale oppervlaktedekking, in combinatie met een zo groot mogelijke dynamiek.

Naast het standaardprogramma kunt u ook kiezen voor een intensief of een kort programma (afhankelijk van de vervuilingsgraad van de vaat). Hygiëne-veiligheid is gegarandeerd door het viervoudige wasbadfiltratiesysteem met Mediamat.

Eenvoudige bediening

Elke handeling is doordacht: de taalneutrale, kleurgecodeerde éénknopsbediening is de ideale oplossing voor veelvuldig wisselend spoelkeukenpersoneel. De beproefde WPS programmabesturing zorgt voor extra comfort, bijvoorbeeld door de uitlezing van de huidige tank- en boilertemperaturen of een te laag niveau reinigingsmiddel. De arreteerstand van de deur is een ruimtebesparende oplossing om het interieur van de machine te ventileren aan het eind van een werkdag.

Kwaliteit en onderhoud van de machine

De hoge kwaliteitseisen die Winterhalter zowel aan materiaal als vakmanschap stelt, vertaalt zich in een lange levensduur. Uiteraard heeft de GS 630 beschermingsklasse IPX5. Het automatische zelfreinigingsprogramma vereenvoudigt het onderhoud van de machine en bespaart zowel tijd als kosten. De wasarmen met geïntegreerde sproeikoppen kunnen afzonderlijk worden uitgenomen, net als alle componenten van het wasbadfiltratiesysteem.

 Winterhalter Gastronom Nederland B.V. – C117
Reageer op dit artikel