artikel

Van der Pol combineert ijs en deeg op Bakkersvak

Marktberichten

Van der Pol combineert ijs en deeg op Bakkersvak

‘Van der Pol staat met twee stands op Bakkersvak,’ legt Ymke Stegink uit. ‘Dit jaar is het mogelijk om ook het ijs te presenteren, dus we hebben in de ene stand de gelamineerde degen centraal staan en in de andere stand hebben we een ijsfietskar, waar we de Cookie Dough Chunks laten zien.’

In de gewone stand wil Van der Pol de bezoekers helpen met het bepalen welke van de degen ideaal zijn voor welke eindproducten. ‘We presenteren ons nieuwste receptenboek waarmee we de bakkers graag willen uitdagen en inspireren. Our dough, your creativity.’ Dit jaar staat Van der Pol dus ook met ijs op de beurs, in een marktkraam. ‘Wij hebben met de Cookie Dough Chunks een superleuk product, dat perfect is voor de ijsbereider. Cookie Dough Chunks zijn hele lekkere kleine stukjes koekjesdeeg. Op Bakkersvak kun je de drie verschillende smaken in combinatie met ijs proeven. Het zijn de smaken Vanilla, Chocolate Chip en Double Chocolate Chip Brownie.’ Stegink legt uit dat Van der Pol de bezoekers graag wil laten zien dat de Chunks op verschillende en creatieve manieren kunnen worden gebruikt. ‘Je kunt de Cookie Dough Chunks zowel bakken als ongebakken gebruiken. Het is een product dat nog steeds populairder wordt.’ De Cookie Dough Chunks zijn dus te gebruiken door het ijs, maar ze kunnen ook gebakken worden als koekje of bijvoorbeeld als taartbodem of zelfs door beslag van bijvoorbeeld muffins gebruikt worden. ‘Wij willen de bezoekers geïnpireerd naar huis laten gaan.’

Van de Pol – stand B103 (degen) en MK11 (ijs)
Reageer op dit artikel