artikel

Spronk presenteert de nieuwe Wachtel-ovens voor Proof Bakery

Marktberichten 457

Spronk presenteert de nieuwe Wachtel-ovens voor Proof Bakery

In de stand van Spronk Bakkerijmachines is de nieuwe Wachtel INFRA elektrische etageoven met aangebouwde belader voor Proof Bakery van Vicky Littlejohn te bewonderen.

‘Na zorgvuldig onderzoek in de markt bleek dat Wachtel Duitsland specialist is op het gebied van elektrische ovens. Voor hen is dit de allerbeste oven. Daar zijn wij trots op’, legt Harm Spronk uit. Vicky koos tevens voor de nieuwe Wachtel Thermico PLUS heteluchtoven, die ook gedurende de Bakkersvak gedemonstreerd wordt. Deze oven heeft IQ Air besturing die online kan worden gemonitord, een dubbele stoomunit, frisse luchttoevoer in de bakkamer voor nog meer krokante korstvorming en een motorrem zodat de oven niet doorblaast tijdens het openen van de deur. Daarnaast beschikt de oven ook over een automatisch wasprogramma.

Spronk introduceert daarnaast de nieuwe Baktec ijswaterkoeler type BKL 200 ICE Eco Friendly (EF). Verder zijn de nieuwe rvs uitrijdbare Diosna spiraalkneder, een Wachtel Cool Rising remrijskast én de nieuwe Spronk broodjessnijmachine te bewonderen.

Spronk Bakkerijmachines – stand F131
Reageer op dit artikel