artikel

Herontdek Gold Cup bij Vandemoortele op de Bakkersvak 2018

Marktberichten 571

Herontdek Gold Cup bij Vandemoortele op de Bakkersvak 2018
Foto's: Vandemoortele

Vandemoortele is in ruim 100 jaar een Europese groep van voedingsbedrijven geworden, met leidende posities in twee categorieën: Bakerijproducten & Margarines, Culinaire Oliën en Vetten. Tijdens de Bakkersvak laat onze culinair adviseur Aimé Pype inspirerende en smakelijke noviteiten proeven aan de bezoekers.

Nieuw: Restyling Gold Cup

Nieuw logo, nieuwe verpakking, Pure Gold, Pure Quality. Op de Bakkersvak lanceren wij met trots de nieuwe look & feel van onze nieuwe range Gold Cup margarines. ‘The gold you’ve been looking for’, de nieuwe range staat voor ‘pure quality’ en dat garanderen wij. Zo hebben de margarines een uitstekende verwerkbaarheid en werking vanwege de zachte textuur. De smakelijke eindproducten hebben een optimaal smeltprofiel. Het gebruik van margarine zorgt ervoor dat het een lage impact op de omgeving heeft door de 100% plantaardige oorsprong. Het hele jaar hebben de margarines een constante kwaliteit en zijn langer houdbaar dan boter. Ook door de hoge roomboterprijzen, is de prijs van margarine beduidend lager en stabieler. Margarine bevat minder verzadigde vetten dan roomboter. Vandemoortele is altijd op zoek naar verbeteringen, zo zijn onze Gold Cup margarines vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, gehydrogeneerde vetten en transvetten. Het gebruiksgemak van de verpakkingen is ook geoptimaliseerd, waardoor het makkelijker te openen zijn.

Na de trend ‘opnieuw uitgevonden’ e-clairs, zien wij meer ‘individueel gebak’ terugkomen, de tartelettes in het bijzonder. Wij ondersteunen de bakker met inspirerende recepten op basis van onze Gold Cup recepten. Zoals ‘tartelettes’ die we ook op de Bakkersvak laten proeven. Deze worden ondersteund met een filmpje en bijpassende vormpjes. Een compleet concept, waarmee de bakker direct aan de slag kan.

Hartige kroon met ham en kaas

Meer fraaie inspiraties op onze beursstand

Eind 2017 hebben wij hartige kronen met succes geïntroduceerd. Hartige kronen zijn ontwikkeld om de ultieme smaaksensatie op een nieuwe manier te beleven. Snacks zijn bij uitstek impulsaankopen. Bied ze aan als voordelige ‘combi deal’ met een drankje als ontbijt of lunch. Of maak een aanbieding met een ‘multipack’ – voor het hele gezin. Deze kronen zijn perfect geschikt om onderweg te nuttigen, als snelle lunch of als hartig tussendoortje. Ze kruimelen minder en zijn daardoor zeer geschikt voor ‘on-the-go’. De kronen zijn verkrijgbaar in kleine dozen (inhoud 48 stuks), zodat ze eenvoudig te hanteren zijn en ruimte besparen in je vriezer. We hebben gekozen voor drie varianten met wereldse smaken; ‘Ham en kaas’ uit Noord-Europa, ‘Mediterranea’ uit Zuid-Europa en ‘Indische tikka masala’ uit het verre oosten. Deze beproefde smaken in combinatie met het knapperige en luchtige deeg, in de vorm van een vierkante kroon, zijn de perfecte hartige snacks. Deze wereldse smaken helpen je het verschil te maken in de categorie hartige snacks. Meer inspiratie is te vinden op onze beursstand.

Over Vandemoortele Het van oorsprong Belgische familiebedrijf

Vandemoortele is opgericht in 1899 in het Vlaamse Izegem. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming, die bakkerijproducten, margarines, vetten en culinaire oliën produceert. Vandemoortele Nederland B.V. is een overzichtelijke en flexibele verkooporganisatie, gericht op professionals in de ambachtelijke bakkerij, foodservice, industrie en retail.

Vandemoortele Nederland B.V. – C123

Foto's

Reageer op dit artikel