artikel

Hela presenteert nieuwe basis

Marktberichten

Hela presenteert nieuwe basis

Dit jaar staat Hela op Bakkersvak met een product dat de ambitie heeft om als de basis te fungeren van producten die bijna dagelijks in elke bakkerij gemaakt worden.

Anneloes Kessels legt uit: ‘Het gaat om de kapselmix Bisquisit 100 PLUS, die geschikt is voor het bereiden van luchtige taartbodems en kapselplakken. Het kapsel heeft een heerlijke smaak, laat zich vanwege uitzonderlijke flexibiliteit uitstekend bewerken en droogt dankzij de fijne celstructuur minder snel uit. Tot slot heeft het kapsel een gelijkmatige bakaard waarbij de toplaag niet loslaat.’ Om deze basis verrassend aan te kunnen kleden, presenteert Hela tevens een speciale spiegel en een vulling. Kessels vult aan: ‘Tijdens Bakkersvak ontvangt iedere koper van de Bisquisit 100 PLUS een Hela gadget cadeau.’

Hela – stand G133
Reageer op dit artikel