artikel

Handige personeelsplanner van Eijsink

Marktberichten

Handige personeelsplanner  van Eijsink

Plannen op budgetten, medewerkers selecteren op loonkosten en contracturen en de actuele weersvoorspelling 24/7 zichtbaar in het systeem: Eijsink Automatisering presenteert op Bakkersvak 2018 de booq Personeelsplanner.

Marieke Mijnen, operationeel manager van bakkerij Nollen legt uit waarom hun onderneming voor de booq Personeelsplanner koos. ‘De booq Personeelsplanner zorgt voor overzicht. We zien in één oogopslag welke medewerker we het best kunnen inplannen, én bijvoorbeeld het verschil tussen geplande en daadwerkelijk gewerkte uren. Hierdoor kunnen we makkelijk sturen en ook een stuk eenvoudiger verlonen. En heel belangrijk: ook de medewerkers zijn enthousiast. Zij kunnen via de website of app hun rooster snel inzien of hun beschikbaarheid doorgeven. Als er belangrijke wijzigingen zijn, kunnen we een pushbericht versturen, waardoor extra of open diensten altijd binnen no-time ingevuld zijn.’

De booq Personeelsplanner van Eijsink is te koppelen aan de kassa. De omzet uit de kassa’s worden aan de loonkosten gekoppeld, zodat realtime te zien is hoe efficiënt er gewerkt wordt. Dankzij het managementdashboard met prestatiemeters zie je direct hoe de zaken ervoor staan. Zo beheers je meerdere locaties vanuit één programma, terwijl alle data veilig centraal worden beheerd. Voor extra grip op de planning is er een tijdregistratieklok waar je inklokt met een vingerafdruk. Dat scheelt, zo bedacht de producent, gedoe met urenbriefjes en pasjes.

Eijsink – stand D136
Reageer op dit artikel