artikel

EverBake Group met Heuft op Bakkersvak

Marktberichten

EverBake Group met Heuft op Bakkersvak

Op Bakkersvak 2018 brengt de EverBake Group nieuwe merken onder de aandacht: Heuft ovens en iceCool.

Peter Eversdijk, directeur EverBake Group, legt uit: ‘Onze stand grenst aan de stand van Heuft en iceCool. Zo kunnen de bezoekers de bakresultaten zien en de producten proeven die gebakken worden in de allernieuwste olie-rotatieoven van Heuft.’ EverBake levert al onderhoud en service aan ovens en machines, maar nieuw is de service en het onderhoud aan olieovens. Ook is het monteursnetwerk uitgebreid. ‘Goed preventief onderhoud is immers noodzakelijk voor het behoud van uw apparatuur, en dit beperkt storingen’, aldus Eversdijk. Op de beurs presenteert EverBake verder de Zela invetmachines, voor het invetten van bakplaten en broodkoppels. Verder is er de nieuwste bakeware met coatings en spijlenbanden voor in transportsystemen. Wie wil zien hoe de winnende oliebollen van de AD-test gebakken zijn, kan de EverBake CREARE frituurlijn met automatisch doorschuifsysteem komen bekijken.

EverBake – stand F126
Reageer op dit artikel