artikel

Bladerdeegsticks in populaire smaken van Wolf ButterBack

Marktberichten

Bladerdeegsticks in populaire smaken van Wolf ButterBack

Wolf ButterBack presenteert op Bakkersvak 2018 een nieuwe vegetarische bladerdeegsnack en een snack met vlees.

Jasmin Piontek van Wolf ButterBack: ‘De vegetarische snack is een kaasstick met fijne pittige kaascrème met mozzarella en harde kaas, die gegarneerd is met geraspte kaas. In de nieuwe ham-kaasstick zit een vulling van gekookte hamblokjes en een crème van Gouda en Edammer kaas. De garnering van kruiden en kaas is niet alleen erg lekker, maar ook heel smakelijk.’ De Zuid-Duitse fabrikant van diepgevroren premium afbakwaren gebruikt alleen échte boter voor de deegwaren, benadrukt Piontek. ‘De bladerdeegsticks hebben een handzame vorm en zijn daarom heel makkelijk om mee te nemen. Ze voldoen daarom aan de huidige behoefte van consumenten aan snacks met een on-the-go karakter.’ De twee snacks zijn verkrijgbaar met een gewicht van 105 gram in een verpakkingseenheid van 60 stuks per doos.

Wolf Butterback – stand C103
Reageer op dit artikel