artikel

Beko tijdens Bakkersvak 2018

Marktberichten

Beko tijdens Bakkersvak 2018
Foto‘s: Beko

Door de verscheidenheid aan producten en diensten kan Beko het verschil maken tijdens Bakkersvak. De specialisten en adviseurs van de Beko-bedrijven vindt u in de stand D120 en D110. Zij vertellen u wat Beko, als totaalpartner in business voor bakkend Nederland, te bieden heeft.

Beko Advies – stand D120

Uw bedrijf klaar maken voor de toekomst? Dan is Beko Advies is voor u dé specialist op het gebied van bedrijfseconomisch, vaktechnisch en commercieel advies. Of het nu gaat om de verkoopbaarheid van uw bedrijf of juist expansie, het vergroten van kennis en kunde door middel van een van de studiegroepen of adviezen op het gebied van uw winkel en medewerkers: de specialisten van Beko Advies staan voor u klaar. Met hun heldere analyses en praktische handvatten helpen zij u alle kansen optimaal te benutten! Tijdens Bakkersvak staan de adviseurs van Beko Advies u graag te woord.

Beko Groothandel – stand D120

Creatief met getoerd gerezen deeg, de kracht én eenvoud van zelf maken! Baktechnisch adviseur Michel Schröder, demonstreert op Bakkersvak het maken van getoerd gerezen producten. Hij neemt u mee in alle stappen en laat zien welke bijzondere en vooral lekkere producten u kunt maken! De tosti wordt steeds populairder in Nederland, maar heeft u de Croisti al geproefd? De Croisti is de ultieme verwennerij van een croissant en een tosti gecombineerd. Kom proeven op de stand van Beko Groothandel! Verder staan tijdens Bakkersvak drie Beko huysmerk® producten centraal: bloemenhoning, parelsuiker en rustique bruin stokbrood.

Beko Techniek – stand D110

Sinds eind 2017 biedt Beko Techniek het hele portfolio KOMA aan: vriesbewaarcellen- en kasten, shockfreezers, koelcellen, H80/20-systemen, HN-kasten, recoverycellen en rijskasten. Op de stand van Beko Techniek wordt de HN-3-kast in zwarte nostalgie-uitvoering geëxposeerd, in de tegenoverliggende combistand Beko-bedrijven wordt de koelkast HN-1C ter ondersteuning van demo’s ingezet. Naast spiraalkneder Kemper Kronos 200 Pro, broodsnijmachines VLB Pano, de kleinbroodinstallatie WP Haton Miniroll, afmeter Parta-U, langmaker BM-51 en de Sartori volautomatische kopmachine en vormstation voor het verdelen van kleinbrood, zijn de Varimixer Ergo 60 en 100 te zien. Dit jaar presenteert Beko Techniek de grootbroodoven Bekorotatie RT 192, de grootste variant in zijn reeks. De 3D foodprinter The Focus zal gedemonstreerd worden met diverse toepassingen voor gebruik in het ambacht. Last-but-not-least een expo van bakkerijgereedschap speciaal gericht op chocoladetoepassingen en mouleermachine Wheelie 14, weegschalen, trekbak en een representatieve uitsnede van divers kwalitatief bakkerijgereedschap. Kijk voor meer informatie op de site van Beko Techniek.

Beko Verpakkingen – stands D120

Beko Verpakkingen pakt tijdens Bakkersvak uit met neutrale en gepersonaliseerde koffiebekers. De nieuwe neutrale koffiebekers zijn gemaakt van suikerrietpapier en PLA, volledig composteerbaar en voldoen aan de EN norm. De gepersonaliseerde koffiebekers zijn verkrijgbaar in kleine aantallen en kunnen voorzien worden van eigen naam. Verkopen is ook de kunst van opvallen! Voor speciale verwenmomenten in het voorjaar heeft Beko Verpakkingen vrolijke paaseidozen en een fleurige giftbag voor bijvoorbeeld mokkaboontjes. Daarnaast is Dessin Blossom een exclusieve lijn chocolade verpakkingen, speciaal ontworpen voor Beko Verpakkingen en Limpack, en ideaal voor ieder klant; om te geven of lekker zelf te houden!

Stolp International – stand D120

Tijdens Bakkersvak kunt u bij Stolp International terecht met al uw vragen over zuidvruchten, noten, zaden, kokos en andere tropische kwaliteitsingrediënten. Inkoop bij de bron en kennis van de laatste ontwikkelingen in alle wereldmarkten, resulteert in een compleet assortiment met volop keuze. Stolp International presenteert tijdens Bakkersvak 2018 de beste kwaliteit naturel noten voor de beste prijs, verpakt in handige hersluitbare emmers.

Beko – D110 en D120 
Reageer op dit artikel