Meeste Nederlanders willen dat voedselbedrijven zich inzetten voor...
De meeste Nederlanders zijn voorstander van de transitie naar een meer plantaardig voedingspatroon. De gemiddeld gewenste eiwitverhouding onder 9.000...
De meeste Nederlanders zijn voorstander van de transitie naar een meer plantaardig voedingspatroon. De gemiddeld gewenste eiwitverhouding onder 9.000...
Technologiebedrijf TOP heeft een volledig plantaardige vervanger voor vloeibaar heelei geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het product al op kleine...
Het is bijna zover. De Dag van het Ambacht vindt maandag 11 maart plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op deze eerste editie staan vegan en...
De Horecava laat ook dit jaar weer diverse innovaties en noviteiten zien. In dit artikel 9 opvallende noviteiten voor 2024 op een rij, waarbij de...
Op de eerste dag van de Horecava lanceert het ROC van Amsterdam-Flevoland de nieuwe opleiding Vegan Patisserie. Rudolph van Veen, Meesterkok en...
Bakkers kunnen er bijna niet meer omheen: inspelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Maar hoe pak je dat aan? Welke categorieën...
ROC van Amsterdam - Flevoland start met de eerste Nederlandse opleiding Vegan Patisserie. Deze nieuwe studie biedt een uitgebreide inleiding tot de...
Hema wil in 2030 haar CO2-emmissies met 50 procent reduceren. Daarom introduceert Hema onder andere een aantal nieuwe plantaardige gebakjes. De...
De Bonte Koe Chocolade brengt in samenwerking met het Rotterdamse bedrijf Upfront een chocolade-eiwitreep op de markt. De combinatie van hoogwaardige...
Be Better My Friend produceert, in samenwerking met Royal Smilde, plantaardige boter voor bakkers. Dat is volgens Joost Lindeman, medeoprichter en...