PUM zet vacuüm-oven op de kaart en neemt afscheid van 300 jaar...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
Bakkers staan voor de opgave om hun baklijnen te vergroenen. Met een overvol elektriciteitsnet duurt het nog wel even voor dat dit lukt. 'Maar dat...
Bakker Remy Ooink runt een Bakker Bart in Eibergen. Hij is de energiecrisis op een bijzondere wijze doorgekomen en wil collega-bakkers wel zijn...
Bakker Rein Otten in Hoorn werd eerder dit jaar 'gestraft' voor verduurzaming. Naar Ottens mening wil de overheid veel te snel en kan zij dat niet...
Soms loopt hij misschien iets te hard van stapel, maar Christiaan van de Vegt zorgt er wel voor dat zijn bedrijf niet stil blijft staan. Met...
Boulangerie Oscar uit IJmuiden is gasloos. Vooruitziend ondernemer Rogier Heijn bakt al acht jaar volledig elektrisch in zijn vier vestigingen. 'De...
Nederland zit op slot. Door de overproductie van stikstof en CO2. Veeteelt, industrie en verkeer zijn de belangrijkste uitstoters van stikstof....
Bakker Weit Hamersma uit het Groningse Grootegast is zijn tijd ver vooruit als het gaat om energietransitie. Al eind 2009 plaatste de bakker een...
Bakker Joe Fitzmaurice en zijn vrouw Julie bouwen mee aan een nieuwe broodcultuur in Ierland met hun bakkerij Riot Rye, in het Ierse ecodorp...
Bakker Jan-Aart Schuld denkt een oplossing gevonden te hebben voor de energieproblemen in zijn bakkerij in Oldebroek. Daar heeft de ondernemer -...