Alles over Bedrijfsstrategie

Nieuwe regelgeving maakt baan vrij voor overstap op elektrische bedrijfswagens

Nieuwe regelgeving maakt baan vrij voor overstap op elektrische...

Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...

Stappenplan: wat doe je als je omzet daalt…?

Stappenplan: wat doe je als je omzet daalt…?

De bakkerijmarkt is door macro-economische invloeden hoogst dynamisch geworden. 'Wij weten dat we daar een open deur mee intrappen, maar in deze...

Door het interview voor de podcastserie Passie in de Verswereld zette Joep Gommans een paar stappen terug in de tijd.

Column Joep Gommans: 'Passie in de verswereld'

Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...

Pierre Tossut en Cédric Van Belle.

Puratos stelt nieuwe CEO en voorzitter Raad van Bestuur aan

Puratos stelt per 1 januari Pierre Tossut aan als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de Raad van Bestuur. Beiden hebben de ambitie om...

Joep Gommans van Bakkerij Support.

Gaan we in 2022 het leven vieren?

Rond deze tijd blik ik vaak vooruit op het nieuwe jaar. Wat worden de trends voor 2022? En dan specifiek voor onze branche?

Marges in Europese bakkerijsector onder druk

Marges in Europese bakkerijsector onder druk

De marges in de Europese bakkerijsector staan de afgelopen jaren onder druk. De beperkte groeicapaciteit en dalende marges zijn vooral te zien in...

Een beeld van de vernieuwde website van Foodline System.

Foodline System lanceert een vernieuwde website

Foodline System heeft een vernieuwde website gelanceerd. Via de nieuwe site maken bezoekers een reis door het bedrijf, de merken en de producten. Via...

Echte Bakker Van der Veer komt met de primeur van een zelfscankassa.

Van der Veer biedt snelle klant een zelfscanner en onthaalt...

Een warme bakker waar de onthaaste klant een kop koffie pakt, terwijl de snelle consument via de zelfscanner zijn weg naar buiten vindt. Echte Bakker...

Maison Kelder is net als Banketbakkerijen Maassen en Brokking specialist in hazelnoot(schuim)gebak.

Banketbakkerij Maassen in Apeldoorn is overgenomen door Bob Kaptein

De vestigingen van Banketbakkerij Maassen zijn overgenomen door Bob Kaptein, eigenaar van Maison Kelder in Den Haag en Banketbakkerij Brokking in...

Nieuw Food Skills Netwerk: studenten lossen vraagstukken creatief op

Nieuw Food Skills Netwerk: studenten lossen vraagstukken creatief op

Partners van Bakery Sweets Center kunnen vanaf nu gebruikmaken van het 'Food Skills Netwerk'. Een initiatief van het excellentieprogramma van...