video

Video: ‘Traditioneel paasei blijft trekker

Het recept

Video: ‘Traditioneel paasei blijft trekker
Foto: Jan Willem Schouten

De paastijd is en blijft een belangrijke omzetpiek, ook voor de Achterhoekse topchocolatier Hans Hulshof. Hij pakt uit met een luxe afgewerkt en rijk gevuld paasei, zoals zijn vader dat al maakte.

Dit jaar begon de ‘paasproductie’ voor Hans Hulshof en zijn vrouw Annemieke iets eerder dan gebruikelijk. Sinds half november vorig jaar zijn de chocoladebonbons van de bekende chocolatier niet alleen in hun winkel in Eibergen te koop, maar ook bij de Jumbo-winkels in Haaksbergen, Aalten en Goor.

Speciale uitvoering

Klanten komen ieder jaar terug voor de speciale uitvoering van het paasei, dat daarmee een trekker blijft. Annemieke Hulshof: ‘Ze kopen het als verwennerij voor zichzelf of om cadeau te geven. Er zijn ook bedrijven die het als relatiegeschenk gebruiken of aan hun medewerkers geven als presentje.’

Stap voor stap

Voor de camera van Jan Willem Schouten laat topchocolatier Hans Hulshof stap voor stap zien hoe hij een luxe afgewerkt en rijk gevuld paasei maakt.

Bakkerswereld nr. 3

Lees meer over Hans Hulshof en de bereiding van het traditionele paasei in Bakkerswereld nr. 3, die vrijdag 13 maart verschijnt. Bent u nog geen abonnee, profiteer dan nu van een aantrekkelijk kennismakingsabonnement.

Video

Reageer op dit artikel