nieuws

Fotoverslag internationale vakbeurs Europain

Foto & Video

Fotoverslag internationale vakbeurs Europain

Hoofdredacteur Marijke Buijs van Bakkerswereld is in Parijs waar de Europain & Intersuc plaatsvindt. De internationale vakbeurs voor brood en banket, ijsproducten, chocolade en zoetwaren, is zaterdag begonnen en woensdag 12 maart is de laatste dag.

Europain is de vakbeurs voor een compleet aanbod voor brood en banket en er zijn veel presentaties over de meest recente ontwikkelingen binnen de branche. De vakbeurs wordt met name bezocht door ambachtelijke brood- en banketbakkers (36%), gevolgd door de industriële bakkerij (11,7%), vervolgens distributie (9,7%) en restaurants (7,4%) .


Hieronder alvast een korte beursimpressie. Het verslag over Europain volgt in Bakkerswereld van 28 maart.

Reageer op dit artikel