fotoreportage

Beko Najaarsdagen 2019 in beeld

Foto & Video

Beko Najaarsdagen 2019 in beeld
Inspiratie opdoen tijdens de Beko Najaarsdagen 2019 : Breadbull-showstuk van Ireks, waar Coolbaking werd uitgelegd: de methode om meer overdag smakelijk brood te bakken. Foto’s: Herbert Wiggerman

De najaarsdagen van Beko Coöperatie, haar dochterbedrijven en de toeleveranciers van deze ‘sparringpartner voor de bakkers’, is bedoeld om te inspireren, te testen en te proeven. De beurs laat tal van noviteiten zien, net als samenwerkingsverbanden tussen de Beko-afdelingen en de leveranciers. Een fotoronde.

De beursvloer in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein is ruimtelijk van opzet met circa tachtig standhouders. Ten opzichte van 2018 zijn dat er zo’n tien minder, waardoor de standhouders meer ruimte kregen en de beurs meer lucht. Ook is er dit jaar in elke hal een cateringplein, waardoor de hallen gelijkwaardiger aan elkaar zijn.

In een afzonderlijke ruimte van het NBC in Nieuwegein vinden traditiegetrouw de speculaaskeuringen plaats: gevuld speculaas en speculaasjes mét en zonder amandelen worden nauwkeurig onder de loep genomen en op de tong gelegd. De uitslag volgt woensdagmiddag, dus dat blijft nog even spannend.

Een fotoronde over de beurs.

Foto's

Reageer op dit artikel