fotoreportage

Horecava 2019 in beeld: ruiken, proeven, beleven

Foto & Video 768

De Horecava 2019 is een beurs die ook voor bakkers en banketbakkers een aangename is om te bezoeken. Om inspiratie op te doen en om bij te blijven bij wat er speelt op het gebied van eten en drinken. Brood, patisserie, pastry, chocolade, vlees, vleesvervangers, vegan: alle onderwerpen komen voorbij. Kruisbestuiving is er volop.

Horecava 2019 in beeld: ruiken, proeven, beleven
Dawn Foods Benelux laat de bezoekers van de Horecava een Bake or Buy-concept en een Scoope & Bake-concept zien.

Interieurinspiratie

De beurs biedt ook volop gelegenheid om interieurideeën op te doen. Ontbijten, lunchen, dineren of tussendoor genieten van een hapje en een drankje gebeurt steeds vaker in etablissementen die zijn ingericht als vervangende huiskamers. In de bakkerijsector is dit al langer zichtbaar in bijvoorbeeld de keten De Bakkerswinkel.

Horecabakker Carl Siegert kan op de Horecava zijn nieuwste brochure laten zien.

Carl Siegert laat drie generaties zien

Horecabakker Carl Siegert heeft net voor de Horecava zijn nieuwe folder gereed, gekoppeld aan een bedrijfsfilm die op het bedrijf in Harmelen aan horeca-afnemers wordt getoond. Daarin spelen hijzelf, zijn vader en acteur Bram van der Vlugt (foto midden) als stand-in voor zijn opa de hoofdrollen.

Foto's

Reageer op dit artikel