fotoreportage

Fotorepo: 130 deelnemers in actie bij Tour de Bakker

Foto & Video

130 deelnemers zijn vandaag van start gegaan bij Tour de Bakker en zetten zich hiermee in voor de Baketainer van The Breadhouse. Bekijk hier een impressie van de sportieve dag.

Fotorepo: 130 deelnemers in actie bij Tour de Bakker
Foto’s: Berry Pitlo

Tour de Bakker is een initiatief van organisator Harry den Besselaar. Hij vertelde eerder aan Bakkerswereld over het evenement waarop ook perfect genetwerkt kan worden. De deelnemers kunnen zowel fietsen als wandelen. In de middag leggen ze een bezoek af bij Benier/ Driem, onderdeel van de Kaak group.

#stastilchallenge

Dit jaar leeft de toer nog meer dan andere jaren, mede door de #stastilchallenge die eraan gekoppeld is. Bakkers daagden de afgelopen weken andere bakkers uit tenminste één minuut stil te staan op de fiets, en daarmee stil te staan bij ons dagelijks brood dat niet voor iedereen in de wereld een vanzelfsprekendheid is.

Foto's

Reageer op dit artikel