fotoreportage

Fotoreportage: Europain 2018

Foto & Video

Fotoreportage: Europain 2018
Foto-impressie Europain 2018

In de beurshallen van Paris-Nord Villepinte wordt deze week de mondiale bakkersbeurs Europain gehouden. Op 48.000 vierkante meter zijn ruim 500 exposanten verzameld. De redactie nam ook een kijkje en maakte de volgende foto-impressie.

Op de beurs wordt een aantal vakwedstrijden gehouden en geven veel standhouders acte de présence. Bij de Bakery Masters heeft de Nederlandse Meester boulanger Peter Bienefelt vandaag gestreden om de eer.

>> Kijk hier voor de filmimpressie van de Bakery Masters

Veranderingen op de beurs

Het programma van Europain 2018 kent veel veranderingen. Hiermee wil de organisatie de ondernemers uit de branche tegemoetkomen. Ongeacht de grootte van de bedrijven: alle ondernemers kunnen terecht op de beurs voor een passend aanbod.

 

Foto's

Reageer op dit artikel