fotoreportage

Foto’s: Robèrt van Beckhoven inspireert Chocapack-klanten

Foto & Video 283

Foto’s: Robèrt van Beckhoven inspireert Chocapack-klanten
Foto: Chocapack

In de culinaire studio van Robèrt van Beckhoven, gevestigd in de stoere en industriële setting van de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, staan ambacht en creativiteit hoog in het vaandel. Juist daarom viel het oog van Chocapack op deze unieke locatie om, met maar liefst tien nieuwe collecties, de Najaar Showroomdagen uit te rollen. Het bleek een schot in de roos.

Tijdens de rondleiding door het prachtige opgeknapte pand vertelde Meester Boulanger en Meester Patissier Van Beckhoven, bekend van televisieprogramma’s als Heel Holland Bakt en CupCakeCup, vol passie over zijn achtergrond en hoe hij zover is gekomen dat hij bijna alle titels in zijn vakgebied heeft weten te behalen.

Uitgebreide kijk achter de schermen

Van Beckhoven is trots op zijn vak en laat graag zien hoe er bij Bij Robèrt wordt gewerkt. Zo kregen de klanten een uitgebreide kijk achter de schermen en konden ze hem het hemd van het lijf vragen. Na de rondleiding werden de nieuwste Chocapack-collecties bewonderd. Met trots presenteerden de Chocapack-medewerkers de verpakkingen en decoraties voor de herfst, Sinterklaas en Kerstmis, met noviteiten als luxe langwerpige bonbondozen, de ‘Totally in Choc’-lijn en diverse soorten aluminium blikken. ‘Enthousiast, geïnspireerd en vol met nieuwe (verpakking) ideeën verlieten de Chocapack-klanten de prachtige locatie. Ondanks de 30 graden buiten, zijn zij alvast voorbereid op het najaar’, aldus Chocapack.

Online aanbieder

Chocapack is online aanbieder van een ruim assortiment exclusieve en kwalitatieve chocoladeverpakkingen, -linten en -decoraties. Ieder voorjaar en najaar komt Chocapack met nieuwe collecties inspelend op de nieuwste trends in het betreffende seizoen. Chocapack: ‘De chocolatier is dagelijks bezig om smaakvolle en visuele kunststukjes aan zijn of haar afnemers te presenteren. Chocapack inspireert om deze op de mooiste en meest doeltreffende manier te verpakken. Ambacht, chocolade én verpakkingen vormen samen de gouden schakel tot perfectie.’

Voor meer informatie: Chocapack.nl.

Reageer op dit artikel