fotoreportage

Nieuwe broodjeszaak Pistolet-Original – fotoverslag

Foto & Video

Nieuwe broodjeszaak Pistolet-Original – fotoverslag

Pistolet-Original is een nieuw belegde broodjes concept waarvan de eerste vestiging is geopend in Zavel, Brussel. De zaak biedt warme en koude broodjes; ter plekke opeten, meenemen of laten bezorgen. Pistolet-Original is zeven dagen per week geopend van 8 tot 18 uur.

De broodjes zijn van bakker Yves Guns en zijn bijvoorbeeld belegd met Ardense Hesp, grijze garnalen uit Zeebrugge of witte pens en stoofde ui. De recepten zijn ontwikkeld samen met de topchefs Pierre Wynants  en Freddy Vandecasserie. Naast de pistolets zijn er ook een kleine seizoensgebonden kaart, nagerechten, recepten van gastchefs, Belgische bieren, wijn, Moka Royal koffie en een ontbijt (8 tot 11 uur) te verkrijgen. De zaak in Brussel is eind vorig jaar geopend.

Reageer op dit artikel