fotoreportage

Foto-verslag inauguratie Meesters Boulanger

Foto & Video

Foto-verslag inauguratie Meesters Boulanger

Het NBC vormde een mooi decor waar vijf vakmensen drie dagen lang een enorme inzet leverden en het beste van hun kunnen op gebied van brood lieten zien. Deze vijf mannen gingen de uitdaging aan de Meestertitel Boulanger in de wacht te slepen.

Maandag 30 september waren ze in het ‘strijdtoneel’ gestapt. Op die dag hadden ze vier uur voorbereiding gekregen om dinsdag 1 en woensdag 2 oktober zo goed mogelijk te presteren. In de Zeelandia-foyer vond de inauguratie plaats van Robèrt van Beckhoven, Wietse Schiere, Peter Bienefelt en Hiljo Hillebrand. Die slaagde erin de internationale examencommissie te overtuigen van hun kennis, passie, vakmanschap en visie op hun vakgebied. Paul Berndsen wist de meestertitel helaas net niet te behalen.

Reageer op dit artikel