fotoreportage

Nieuwe winkel Remmerswaal

Foto & Video

Nieuwe winkel Remmerswaal

Bakkerij Remmerswaal in Leidschendam heeft een nieuwe winkel geopend. Bediening heeft plaatsgemaakt voor semi selfservice.

Bakkerij Remmerswaal heeft na zestig jaar het pand aan de Oude Sluisjes verlaten voor een nieuw pand met een nieuw concept. De nieuwe winkel  is vijftig meter van de oude vandaan, maar op een veel betere plek, stelt eigenaar Richard Remmerswaal: ‘We zaten op het laatste moment naast een café en een snackbar. De omzet liep flink terug. Nu zitten we naast een Hema en supermarkt Hoogvliet zit tegenover ons.’

Concept

Bediening heeft plaatsgemaakt voor semi-zelfbediening in de zestig vierkante meter grote winkel.  ‘Hierdoor krijgen we meer beleving in de zaak. Klanten voelen zich prettiger, minder opgejaagd en hoeven niet te wachten. ‘ Remmerswaal omschrijft de zaak, ingericht door Koning Interieurbouw,  als warm met een luxe uitstraling. Dat komt onder meer door de antraciete kleurstelling en hout. Buiten heeft de bakkerij zestien zitplaatsen  (onbediend) voor klanten die snel willen genieten van een kopje koffie en een gebakje.  Klanten kunnen via een loket aan de zijkant van het pand bestellen.

Reageer op dit artikel