fotoreportage

Van der Breggen: Bakkerswinkel nieuwe stijl

Foto & Video

Van der Breggen: Bakkerswinkel nieuwe stijl

Van der Breggen Bakkers heeft aan de Goudsesingel 39A in Rotterdam een bijzondere bakkerswinkel geopend. Een plek waar brood tot leven komt in een sfeervolle omgeving. Waar klanten brood en banket kopen, maar ook belegde ‘bammetjes’ kunnen eten. Een sfeerimpressie van de bakkerswinkel nieuwe stijl.

Van der Breggen Bakkers heeft aan de Goudsesingel 39A in Rotterdam een bijzondere bakkerswinkel geopend. Een plek waar brood tot leven komt in een sfeervolle omgeving. Waar klanten brood en banket kopen, maar ook belegde ‘bammetjes’ kunnen eten. Waar ze kunnen internetten of met een kopje ‘slow koffie’ even tot rust kunnen komen. Een sfeerimpressie van de bakkerswinkel nieuwe stijl.

Reageer op dit artikel