nieuws

NBOV opent vernieuwd kantoorpand tijdens ALV

Evenementen

De NBOV heropent het vernieuwde kantoor tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op dinsdagmiddag 9 april.

NBOV opent vernieuwd kantoorpand tijdens ALV

De ALV komt jaarlijks in elk geval één keer bijeen. Tijdens de vergadering legt het bestuur verantwoording af over het beleid en de financiën in het afgelopen jaar. Op dinsdagmiddag 9 april 2019 zijn NBOV-leden, ereleden en oud-ondernemersleden welkom op het kantoor in Gouda.

Van deze tijd

‘Tijdens de vergadering kijken we terug op het jaar dat achter ons ligt en nemen wij u uiteraard mee in de plannen van 2019. Aansluitend heffen wij graag met u het glas om de opening van ons vernieuwde kantoor te vieren. De afgelopen weken is het kantoorpand van de NBOV flink onder handen genomen. Het is nu weer helemaal van deze tijd. Na de opening is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan en sluiten we af met een walking dinner’, zo laat de NBOV op de eigen website weten.

Bestuursleden

Ook worden de begroting en bijbehorende activiteiten voor komend jaar vastgesteld en benoemt de ALV de NBOV-bestuursleden. Vóór de ALV worden het verslag van de laatstgehouden ALV en de financiële verantwoording op de website voor leden gepubliceerd.

Programma

14.30 uur – inloop en ontvangst met Goudse lekkernijen

15.00 uur – start algemene ledenvergadering

16.15 uur – pauze

16.45 uur – opening vernieuwde kantoorpand

17.45 uur – walking dinner

 

 

Reageer op dit artikel