nieuws

Kaartverkoop Bake Out 2019 gestart

Evenementen

Het programma voor de eerste editie van Bake Out is bekend. Zaterdagavond 25 mei 2019 organiseren NBOV en SAB in De Rijtuigenloods Amersfoort een gezellige avond uit met workshops, boeiende sprekers, eten, drinken en een groot feest ter afsluiting. De kaartverkoop is gestart.

Kaartverkoop Bake Out 2019 gestart

Iedereen in de ambachtelijke bakkerij die geïnteresseerd is in Bake Out 2019, kan vanaf vandaag kaarten aanschaffen. De avond kost € 15 per persoon! ‘Bake Out is daarmee hét bedrijfsuitje in de ambachtelijke bakkerijbranche’, aldus de organisatoren SAB en NBOV.

De inloop is tussen 18.30 en 20.30 uur. Gasten worden ontvangen met een walking dinner en er zijn diverse workshops en activiteiten waarbij zij kunnen aansluiten. ‘Doe inspiratie op bij onze nieuwste Meesters Boulanger en Patissier, leer de perfecte foto’s voor je socialmediakanalen te maken en laat je meenemen in de wereld van virtual reality!’, laten SAB en NBOV weten.

Sprekers en Speld live

Vanaf 20.30 uur laten diverse sprekers je op het puntje van je stoel zitten. Shop~ology laat zien hoe je van iedere klant een fan maakt.

De Speld LIVE speelt met een lach in op brancheactualiteiten (tekst loopt door na de video).

Social media

Jelle Drijver laat zien wat social media voor jouw winkel kan betekenen. Is er meer? Zeker, maar wie of wat dat is, maken we later bekend!

Om 22.00 uur mogen de voetjes van de vloer en eindigen we de avond met een spetterende liveband.

Kaartverkoop op bakeout.nl

Voor €15 per persoon, exclusief btw, zijn kaarten te bestellen op www.bakeout.nl. Eten en drinken voor de hele avond is inbegrepen. Bake Out duurt van 18.30 tot 0.00 uur.

Reageer op dit artikel