nieuws

EverBake presenteert en informeert tijdens IBA 2018

Evenementen 429

De EverBake Group is ook dit jaar weer te vinden op de IBA in München. Van zaterdag 15 tot en met donderdag 20 september is EverBake te bezoeken in hal A2, stand 540. Op 85 vierkante meter presenteert en informeert de EverBake Group de bezoekers over bakeware, spray- en invetmachines, spijlenbanden en transportsystemen en in de andere hallen staat EverBake bij Heuft en Bongard ovens.

EverBake presenteert en informeert tijdens IBA 2018
Foto: EverBake

EverBake toont in München de industriële lijn van broodkoppels en platen met en zonder coating. Deze lijn van bakeware voldoet aan de eisen die worden gesteld voor de automatische transportsystemen en stapelaars waarmee de industrie werkt. In een demonstratie laat EverBake daarnaast in de stand de verschillende spijlenbanden- en transportsystemen zien.

Zela spray- en invetmachines

Voor het invetten van bakplaten en broodkoppels produceert EverBake de Zela invetmachines. Tijdens live demonstraties ziet de bezoeker een aantal van deze machines in werking. Zo kan de bezoeker zien hoe de vele instellingsmogelijkheden zorgen voor een zuinig en perfect spuitpatroon. Mede zal er ook een demofilm zijn over de automatisch industriële tijgerpapmachine.

Heuft ovens

Voor de industriële en ambachtelijke bakkerijen is EverBake Ovens & Machines erkend dealer van Heuft ovens. Heuft ovens is te vinden in Hal A5, stand 180 en wordt mede door de standbemanning van EverBake onder de aandacht gebracht.

Bongard ovens en machines

Voor de ambachtelijke bakkerijen biedt Bongard een breed scala aan vloer- en rotatieovens. EverBake Ovens & Machines is erkend dealer van Bongard. Bongard is te vinden in Hal A5, stand 480 waar EverBake ook aanwezig is.

EverBake Group

‘Sinds 1992’ prijkt er in het logo van EverBake Group, maar de verschillende bedrijven binnen de groep hebben al een veel langer bestaansrecht. Sinds 1960 wordt er al bakeware geproduceerd. Deze jarenlange ervaring resulteert in kwaliteitsproducten voor de ambachtelijke en industriële bakkerij. Bij EverBake kunnen bakkers terecht voor de complete bakkerij-inrichting van bakeware, invet- en tijgerpapsystemen, transportsystemen, ovens, koelen en frituurmachines.

Voor meer informatie: www.everbake.nl

Foto's

Reageer op dit artikel