nieuws

BakkersVak breidt in 2018 uit met ijs

Evenementen 960

BakkersVak breidt in 2018 uit met ijs
Archief Bakkerswereld

De vakbeurs Bakkersvak breidt haar beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee vergroot de vakbeurs haar aanbod met 20 procent. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heilo en Dawn Foods Benelux ondersteunen de uitbreiding.

Ook voegt de organisatie in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux een wedstrijdelement toe, namelijk de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse  ijsbereiders. In 2018 vindt de zevende editie van Bakkersvak plaats op 4 en 5 maart en wordt voor het eerst georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem.

‘Uitbreiding met ijs is een logische stap in de ontwikkeling van de vakbeurs’

Organisator Easyfairs laat weten dat de ijsuitbreiding een logische stap is in de ontwikkeling van Bakkersvak. ‘Uit onze bezoekersstatistieken blijkt dat een aantal ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Nu het segment ‘IJs’ ook daadwerkelijk onderdeel uit maakt van het beursprofiel, verwachten we dat dit aantal verder zal toenemen. Bovendien sluit dit aan bij de trend dat de grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs steeds meer vervagen’, zegt Corine Visser, Event Manager bij Easyfairs.

Nieuwe, centraal gelegen locatie

Na zes edities in het Autotron in Rosmalen wordt Bakkersvak in 2018 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem waar de nationale ambachtelijke bakkerijbeurs in een nieuw jasje wordt gepresenteerd. Zo vindt de beurs plaats in één hal met meer ruimte en overzicht. Daarnaast ligt Gorinchem centraal in het land en is de locatie van Evenementenhal (direct aan de A15) eenvoudig te bereiken.

Lees alles over Bakkersvak 2017 in het dossier op Bakkerswereld.nl.

 

Reageer op dit artikel